KONCERT MUZIKE ISIDORE ŽEBELJAN

KONCERT MUZIKE ISIDORE ŽEBELJAN

PlakatPNG Koncert muzike IŽ

Četvrtak, 07. decembar 2023 godine u 20 časova

Organizatori: Rotaract Club Beograd Global, Čukarica i Skadarlija

Cena ulaznice 2000 dinara, rezervacije putem Instagram starnice @global.bgd ili mejl adrese rtcbeogradglobal@gmail.com

Rotaract Klubovi Beograd Global, Beograd Čukarica i Beograd Skadarlija, u saradnji sa Ustanovom kulture Gvarnerijus i agencijom Tekiart, sa ponosom najavljuju humanitarni koncert muzike čuvene kompozitorke Isidore Žebeljan. Isidora Žebeljan, jedna od najcenjenijih savremenih srpskih kompozitorki, koja je svojom originalnom i emotivnom muzikom osvajala srca publike širom sveta. Pored mnogobrojnih priznanja i velikih uspeha, deo njene biografije bilo je i članstvo u Rotary klubu Beograd Čukarica.

Koncert će se održati 7. decembra u Ustanovi kulture Gvarnerijus, s početkom u 20 časova, pružajući posetiocima nezaboravan doživljaj njenih najpoznatijih kompozicija. Sav prihod od ovog događaja namenjen je organizaciji naredne edicije međunarodnog muzičkog festivala posvećenog Isidori Žebeljan, u organizaciji agencije Tekiart.

Pridružite nam se na ovoj večeri vrhunske muzike i humanosti. Ulaznice za koncert možete rezervisati putem Instagram starnice @global.bgd ili mejl adrese rtcbeogradglobal@gmail.com, a preuzimanje će biti omogćeno neposredno pre početka. Cena ulaznice je 2000 RSD.