Svečana dodela priznanja „Najbolji edukatori Srbije 2016″

U petak, 24. februara 2017. u 11 časova u svečanoj sali Gvarnerijusa biće dodeljena priznanja za 16 najboljih edukatora Srbije. Projekat „Najbolji edukatori Srbije“ pre tri godine je pokrenulo Udruženje za podsticanje preduzetništva „Živojin Mišić“. 

Udruženje za podsticanje preduzetništva „Živojin Mišić“ treću godinu za redom nagradilo je najbolje edukatore naše zemlje koji na času i u sklopu svog predmeta i redovne nastave podstiču učenike na inovativnost i proaktivnost. Nagradilo je one koji se izuzetno zalažu i motivišu učenike da razviju svoje sposobnosti i talente i van onoga što se podrazumeva pod redovnom nastavom.

Ove godine, nagrađeni su učitelji i nastavnici iz različitih delova Srbije, pa tako imamo nagrađene iz Aleksinca, Bačke Palanke, Beograda, Čačka, Karavukova, Kikinde, Kragujevca, Kruševca, Kule, Niša, Novog Sada i Pančeva.

Udruženje za podsticanje preduzetništva “Živojin Mišić” osnovala je srpska kompanija Devana Technologies iz želje da deo svog profita uloži u razvoj društva i ekonomski napredak zemlje. Udruženje je nevladina neprofitna organizacija koja svoja sredstva ulaže u projekte koje sama realizuje, uz nesebičnu pomoć i savete saradnika i prijatelja. Misija Udruženja je da inovativnim projektima sistemski razvija preduzetnički duh i ambiciju kod mladih ljudi. Cilj Udruženja je da podstiče preduzetništvo kod mladih i usmerava ih ka istrajnosti, inovativnosti i inicijativi, da doprinese edukaciji dece i podstakne građane i društvo na inicijativu i natprosečne rezultate. Podržavanjem edukatora koji u obrazovanju mladih idu korak dalje i uče ih inovativnosti, upornosti i aktivizmu podržavamo ljude koji decu osposobljavaju da u budućnosti budu stubovi napretka i razvoja zemlje.

Najbolji edukatori srbijesajt