„FMU I GVARNERIUS NAGRAĐUJU“ – SANJIN JAKOVLJEVIĆ, klavir

„FMU I GVARNERIUS NAGRAĐUJU“

SANJIN JAKOVLJEVIĆ, klavir

Petak, 25. jun 2021. godine u 19 časova

Program: Skarlati, Rahmanjinov, Sej, Skrjabin, List, Antejl

Ulaz je slobodan.

Zbog ograničenog broja mesta i poštovanja epidemioloških mera rezervacije su obavezne:

info@guarnerius.rs ili 069/3612038

Talente podržava: Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije

ministarstvo-kulture-informisanja-srbije_1

Sanjin Jakovljević je rođen u Beogradu 2000. godine.

Svoje muzičko obrazovanje započeo je u muzičkoj školi „Mokranjac“ sa 5 godina, u klasi prof. Milice Bisenić – Vasiljević. Nižu školu je završio u klasi prof. Ružice Gojković, a srednju muzičku školu u klasi prof. Ivana Meleša.

Trenutno pohađa četvrtu godinu osnovnih akademskih studija na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu u klasi red. prof. Maje Rajković.

Pohađao je majstorkse kurseve kod Jokut Mihajlović, Franka Venturinija, Marka Meleša, Ivana Bašića, Nenada Ivovića i Denisa Burštejna.

Osvojio je veliki broj nagrada na republičkim i međunarodnim takmičenjima od kojih se izdvajaju: nagrada laureata na Pijanističkom takmičenju Klavitas u Smederevu, prva nagrada na međunarodnom takmičenju „Mihailo Vukdragović“ u Šapcu, prva nagrada na međunarodnom takmičenju ,,Davorin Jenko“, prva nagrada na takmičenju ,,Slavenski“, druga nagrada na Republičkom takmičenju muzičkih i baletskih škola Srbije i dr.

Držao je solističke koncerte u svečanoj sali muzičke škole „Mokranjac“ i u Studentskom kulturnom centru.

Nastupao je kao solista u Kolarčevoj zadužbini, sali Beogradske filharmonije, u Galeriji Kolarca, Studentskom kulturnom centru, Galeriji Artget, Italijanskom kulturnom centru, UK Čukarica, u sali Opštine Palilule i Vračar, UK Stari grad, Domu kulture Čačak i dr.