Programi u Guarneriusu

sve

Mecosopran Sanja Radišić u Gvarnerijusu!

SANJA RADIŠIĆ, mecosopran

SR

Petak, 03. maj 2019. godine u 20 časova

Program:  R.Wagner, G. Faure, G. Manuel de Falla

Pobednica Međunarodnog novogodišnjeg takmičenja u Beču 2018. godine, raskošni meco-sopran Sanja Radišić održaće solistički koncert u Ustranovi Gvarnerius u petak, 3. maja, sa početkom od 20 časova.

Pročitaj više

„Betovenov rani period“ pijanistički resital Hansa Hartmana iz Austrije

"Betovenov rani period"

Hans Hartman, klavir (Austrija)

Subota, 11 . maj 2019. godine u 20 časova

Program: L. v. Betoven

Nakon sjajnog decembarskog koncerta "Bliže Betovenu", austrijski pijanista Hans Hartman nastavlja sa predstavljanjem Betovenovih sonata beogradskoj publici. Poznat po nastupima na kojima kroz priču uvodi publiku u program koncerta, na novom nastupu, 11. maja u Gvarnerijusu, izvešće dela iz Betovenovog ranog perioda i upoznati publiku sa zanimljivim detaljima iz Betovenovog života i stvaralaštva. 

Informacije i rezervacije karata na info@guarnerius.rs i 069/36 12 038

Pročitaj više

Vrhunski violinista i pedagog Oleg Pokhanovski gost Gvarnerijusa od 02. do 16. maja 2019.

Od 02. do 16. maja 2019. godine, specijalni gost Gvarnerijusa Dr Oleg Pokhanovski, kanadski violinsta ruskog porekla i izuzetni pedagog, na poziv maestra Kolundžije održaće majstorske kurseve studentima muzičkih fakulteta u Srbiji i talentovanim učenicima.

200Pokhanovskibw

„Obožavam sam proces uključivanja učenika u usavršavanje dela kako bi postigao što bolji zvuk , tako da ga konačno može izvesti na najbolji mogući način. Pronalaženjem rešenja za bilo koji problem čini da učenici sve više uživaju u sviranju, i to mi pruža veliko zadovoljstvo ”- Oleg Pokhanovski

Pročitaj više

Solistički koncert soprana Suzane Bunarovske!

SUZANA BUNAROVSKA, sopran (Nemačka)

Nevena Živković, klavir

Petak, 17. maj 2019. godine u 20č

Program: Đ. Pučini, V. Belini, Đ. Verdi, Đ. Sarti, Ž. Ofenbah

Izuzetni sopran iz Nemačke, makedonskog porekla, Suzana Bunarovska, održaće solistički koncert  u Gvarnerijusu u petak, 17. maja 2019. godine sa početkom u 20 časova.

Pročitaj više