KURS ARGENTINSKOG TANGA – SEZONA 2015!

Beogradska Tango Asocijacija i Guarnerius vas pozivaju da uplovite u magični svet tanga

Očekujemo buduće tangerose na novim kursevima od septembra 2015!


Info telefon Beogradske tango asocijacije 063 324 354.


Beogradska Tango Asocijacija već više od deset godina kroz svoje brojne projekte, festivale i školu, popularizuje tango kulturu na našim prostorima, a u Guarneriusu tradicionalno organizuje tango večeri još od 2003. godine.


Upravo u Guarneriusu je februara te godine održana prva milonga u Beogradu – tango plesno veče u kojem učestvuju domaći i inostrani plesači, muzičari i ljubitelji tanga, sa željom razmene iskustva na plesnom podijumu. Od tada je Guarnerius postao centar okupljanja tango plesača i ljubitelja tango kulture iz čitavog regiona.


Od 2014. godine, prijateljstvo i saradnja sa tangerosima, prošireni su na školu argentinskog tanga, koju u Guarneriusu vodi Dragan Mikić, jedan od osnivača Beogradske Tango Asocijacije i Beogradskog internacionalnog tango festivala, i pokretač škole tanga u Beogradu, kroz koju je do sada prošlo više od 1000 polaznika.


Nova sezona tango kurseva namenjena je svim ljubiteljima i igračima tanga, bez obzira na plesno iskustvo, kao i onima koji tek ulaze u divan svet argentinskog tanga. Polaznici će biti raspoređeni u dve grupe- početnu i naprednu, a teme kurseva će biti argentinski tango, milonga i tango vals.


Časovi su osmišljeni kao tematske radionice, zbog ozbiljnijeg pristupa i postepenog savlađivanja forme, sa ciljem osvešćivanja pokreta, muzikalnosti i komunikacije u tangu.

Časovi se održavaju nedeljom, od 17 časova za početnu,
odnosno od 19.30 za naprednu grupu.

Dodatne informacije možete dobiti putem telefona 063 324 354 ili mejla info@bta.org.rs.