Kompanija NELT pokrovitelj ciklusa koncerata “FMU I GUARNERIUS NAGRAĐUJU”!

Zadovoljstvo nam je da najavimo da će kompanija NELT i ove godine biti pokrovitelj ciklusa koncerata koji promoviše najbolje studente Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu.

Ciklus koncerata FMU I GUARNERIUS NAGRAĐUJU su 2012. godine pokrenuli Fakultet muzičke umetnosti u Beogradu i Centar lepih umetnosti Guarnerius, sa željom da skrenu pažnju javnosti na naše mlade muzičare, doprinesu njihovoj afirmaciji i da im pruže šansu da publici prezentuju svoj izraziti talenat i dosadašnja umetnička dostignuća.

U skladu sa strategijom u domenu društveno odgovornog poslovanja, kompanija NELT, koja kroz brojne projekte pruža priliku talentovanim akademcima da iskažu svoje veštine i talenat i da primene znanje stečeno na studijama, podržala je naš ciklus u 2013, 2014. i 2015. godini, a i ovogodišnja serija koncerata se takođe  održava pod njihovim pokroviteljstvom.

Do kraja godine na sceni Guarneriusa ćemo ugostiti 35 izuzetnih mladih umetnika, studenata osnovnih, master i doktorskih studija, koji nižu uspehe na takmičenjima u zemlji i inostranstvu, a na svojim katedrama su proglašeni za najbolje i dobitnici su nagrada iz fondova fakulteta.